Folders

 • Elk kunstgebit verdient de zorg van een tandprotheticus

  Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen.

  U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en de oplossing die pijn en ongemakken verhelpt.

 • Een nieuw kunstgebit! Wat moet u weten?

  U heeft een nieuw kunstgebit dat prachtig oogt en comfortabel draagt: een waar kunstwerk eigenlijk. Om die lach die gezien mag worden ook te behouden, is het verstandig om de informatie in deze folder te lezen.

 • Wat u moet weten over een ‘klikgebit’

  Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Een klikgebit zorgt ervoor dat uw kunstgebit wel goed zit. In deze folder leest u meer over een kunstgebit op implantaten.

 • Van eigen tanden naar een kunstgebit

  Er zijn allerlei verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat u afscheid moet nemen van uw eigen tanden en kiezen. In deze folder leest u meer over waar u al jaren tegen op ziet of misschien al jaren naar toe leeft.